Introductie digitale fotografie en beeldbewerking

Leer in 1 avond de basis van fotografie. Diafragma, sluitertijd en scherptediepte. Maar ook hoe gebruik ik mijn fototoestel binnen en buiten, voor mensen en producten. Voor social media en je eigen website. Ga aan de slag met fotobeweringsprogramma’s en weet wat de verschillende programma kunnen. Deze training is een introductie en kennismaking met alle verschillende aspecten zodat je daarna kunt kiezen welke verdiepende training en workshops je het beste kunt gaan volgen.

Organiseer je documenten

Meer structuur, meer tijd, meer resultaat
Heb jij altijd overzicht van wat er allemaal binnen komt? Weet je de stukken nog terug te vinden als er een onverwachte vraag wordt gesteld? Of heb je soms het gevoel nooit meer aan je echte werk toe te komen? Tijdens deze workshop krijg je praktisch advies bij het (re-)organiseren en structureren van je digitale documenten. Je leert methodieken die onderzocht zijn, die ervoor zorgen dat je werkelijk effici├źnter gaat werken. Deze avond ga je bovendien direct aan de slag om je documenten te structureren, op te schonen, en ga je deze praktisch inrichten. Je gaat naar huis met je documenten eindelijk op orde. Heerlijk!

introductie 3D ontwerpen en printen

Met deze introductiecursus leer je praktisch de mogelijkheden om iets in 3D te ontwerpen of om te zetten in 3D. Maak je er later een filmpje van of wil je het uitprinten? Maar het gebruik van een 3D scanner kan ook een oplossing zijn?  Met deze training ontdek je welke verdieping je later zou willen volgen.